Välkommen Maja, högskolepraktikant inom kommunikation!

Emmaus Åland tar årligen emot högskolepraktikanter. Högskolepraktikanterna får erfarenhet inom sitt studieområde, och vi får nya tankar och idéer och ett utifrånperspektiv på vår verksamhet. Vår högskolepraktikant inom kommunikation, Maja, presenterar sig själv nedan. Vi ser framemot att jobba med Maja i sommar!

Hej!

Mitt namn är Maja Lindqvist, och jag studerar Media, kommunikation och PR på Örebro universitet. Som högskolepraktikant här på Emmaus kommer mina uppgifter nu i sommar främst vara att komma på kreativa sätt att sprida information om Emmaus verksamhet och värdegrund, samt hjälpa till med marknadsföringen inför olika evenemang på deras sociala medier. I samband med detta kommer jag även själv få bekanta mig bättre med allt fantastiskt jobb Emmaus gör, bland annat genom att själv vara med i deras second hand butiker och arbeta i lagret. Att få möjlighet att göra så mycket varierade uppgifter här på Emmaus känns väldigt roligt, och det kommer även hjälpa mig att komma på nya idéer om hur deras arbete kan lyftas fram på ett nytänkande sätt.

Eftersom Emmaus är en verksamhet som gör så mycket för så många, känner jag mig hedrad att få vara en del av teamet i sommar. Mitt mål är att mitt bidrag inom kommunikationsarbetet ska öka förståelsen hos allmänheten om det arbete Emmaus gör, både på Åland och internationellt, och på så sätt få fler människor att hjälpa Emmaus hjälpa andra.

/ Maja