Solidaritetsförsäljning och kampanj för tillgång till vaccin 9 juni

Handla och agera för solidaritet med indiska Emmausgrupper den 9 juni! Dagskassorna från våra butiker går oavkortat till stöd för de indiska Emmausgrupperna, som drabbats hårt av Covid19-pandemin.

Den 9 juni går dagskassorna från våra butiker oavkortat till Emmausgrupper i Indien, som drabbats hårt av Covid19-pandemin.

Vill du skriva under för att göra vaccin tillgängligt för alla? Gå in på noprofitonpandemic.eu!

Just nu är läget akut - pengar behövs till ansiktsmasker, medicin och mat. Våra indiska vänner i Delhi och Tamil Nadu arbetar också för att öka kunskapen om Covid19 lokalt för att minska smittspridning.

För att stoppa pandemin krävs att alla får tillgång till vaccin. Forskning och teknik måste delas fritt och processen kring inköp av vaccin och kring eventuella biverkningar måste vara transparent och tillgänglig. Offentliga medel används för att finansiera vaccintillverkning - då behöver vi veta hur pengarna används. Emmaus Indien önskar inte bara stöd i form av pengar, utan också att vi visar solidaritet genom att kräva att Europeiska kommissionen gör sitt bästa för att vacciner och behandlingar mot pandemin blir tillgängliga för alla.

Vill du skriva under för att göra vaccin tillgängligt för alla? Gå in på noprofitonpandemic.eu! Dela gärna och bjud in dina vänner, så att vi hjälper till att samla in de en miljon underskrifter som behövs för att Medborgarinitiativet ska nå Europeiska kommissionen.

#solidaritet#delamedsig#respekt#öppenhet#välkomnande