Jobba hos Emmaus sommaren 2023?

Vi söker redan nu efter våra sommarjobbare för sommarsäsongen 2023! Vi behöver sommarvikarier juni, juli och augusti, men det kan också finnas möjlighet till inhopp under våren.

Hos oss finns många olika arbetsuppgifter i sortering av varor, kundservice och försäljning och transport och lager. Du arbetar sida vid sida med personal, frivilliga och personer på arbetsträning. Du behöver vara redo att ta i där det behövs, att lära dig nya saker och arbeta självständigt. Du tycker om att möta nya människor och ge god service till kunder, och klarar av att jobba i ett högt tempo ibland. Det är bra om du också har ett intresse för second hand och miljöarbete. Arbetet hos oss innebär tunga lyft i butik och lager.

Vill du jobba i en hållbarhetsorganisation där du dagligen kan bidra till ett bättre samhälle och en bättre miljö både lokalt och globalt? Vill du jobba med kundservice och hållbar konsumtion?

Mejla gärna ansökan med en kort beskrivning av dig och dina erfarenheter till martha.hannus@emmaus.ax. Hör av dig redan nu - vi träffar intresserade och bokar in provjobb löpande.

Kontakt:
Martha Hannus, personal- och hållbarhetsansvarig,
martha.hannus@emmaus.ax
04573455607