Frivilligarbete

Frivilligarbete

PÅ GRUND AV PANDEMILÄGET ÄR ALLA FRIVILLIGGRUPPER PÅ PAUS TILLSVIDARE

...............................................................................................................................................

Vill du hjälpa oss hjälpa? Vi har många frivilligarbetare som hjälper oss i vår verksamhet. Det finns många olika typer av frivilligarbetsuppgifter hos oss. 

Måndag kl. 11-15 i Norrböle
Frivilligarbete i textilverkstaden. Redesign  av textil, laga och lappa kläder

Tisdag kl. 10-12 i Emmaus stadsodling (vinterpaus just nu)
Frivilligarbete i odlingen

Tisdag kl. 16-19 i Norrböle
Frivilligarbete i sorteringen, sortering av kläder och balning av kläder och textil

Onsdag kl. 11-14.30 i Norrböle
Frivilligarbete i träverkstaden

Torsdag kl. 10-12 i Emmaus stadsodling (vinterpaus just nu)
Frivilligarbete i odlingen

Lördag kl. 11-15
Frivilligarbete i sorteringen, sortering av kläder och balning av kläder och textil. Hjälpa till vid inlämningen av varor

Ni är välkomna att vara med ett helt tillfälle eller bara en liten stund. Ingen förhandsanmälan krävs. Vi bjuder på fika.

Som frivillig har du ett eget ansvar att se till att du tar dig an uppgifter som du klarar av och att du följer instruktioner för att förebygga olyckor. Vi arbetar under COVID-19 pandemin med ansiktsskydd eller visir och med begränsat antal i grupp. Munskydd finns på plats. Är du förkyld eller har andra symtom, stanna hemma.  

Hör gärna av dig till Camilla Karlsson, tel, 0408369417 eller camilla@emmaus.ax om du undrar över något!

Har du någon annan idé som du vill förverkliga inom Emmaus Åland – en studiecirkel, en konsert eller en bokklubb? Eller vill du bidra till att förverkliga något av våra evenemang, t.ex. gårdsfesten i Norrböle på våren eller Emmausfestivalen under sommaren? Ta kontakt med hållbarhetsansvariga Martha Hannus, martha@emmaus.ax eller tel 04573455607 och berätta vad du vill göra. 

Välkommen med!