Emmaus returcafé

Emmaus returcafé har avvecklats. Vi tackar alla kunder.

_____________________

Emmaus returcafé består av restaurang, växthus och stadsodling. Här serveras klimatsmart mat som har låg miljöpåverkan. Vi använder mycket grönt, ekologiska lokala råvaror efter säsong och en stor del räddade råvaror. 

Vi jobbar med social hållbarhet och erbjuder arbetsträning och praktik åt studerande och personer som av olika orsaker behöver få ett socialt sammanhang samt nya chanser på arbetsmarknaden. 

I anslutning till Emmaus returcafé finns Emmaus stadsodling, där våra bin bor och en del av råvarorna till restaurangen odlas. Stadsodlingen erbjuder arbetsträning och social rehabilitering på ett väldigt praktiskt sätt. Matgästerna och de som arbetar i trädgården ser tydliga resultat när skörden hamnar på tallriken, och matresterna sedan blir jord på nytt genom kompostering. Från jord till bord och tillbaka till jord igen vilket passar bra in i returcaféets cirkulära tänkande.

ÖPPETTIDER

måndag - fredag 10.00 - 16.00

Vi håller öppet även kvällstid och helger för bokade grupper, temakvällar eller olika evenemang. Vill du boka in något så tveka inte att höra av dig för offert på returcafe@emmaus.ax eller tel. +358 457 3457 907

Välkommen!